Wie Is Monique

WIE IS MONIQUE

Misschien kan ik je al helpen door mijn verhaal te delen. Want wat jij misschien nu niet gelooft; bij mij was het geen rozen en maneschijn. In deze realiteit heb ik gekozen om mensen te helpen en te verzorgen.

Als 18-jarige stapte ik in de wereld van de ziekenverzorging. Gelijk intern omdat het thuis niet echt gezellig was. Werken en leren was voor mij de ideale manier om geld te verdienen èn een diploma te halen.

Daarna volgde ik de Verpleegkundige en Intensive Care opleiding. Het ging me gemakkelijk af, blijkbaar heb ik daar talent voor.

Hier heb ik geleerd dat ik een magische klinische blik heb. Tussen het werken door reisde ik veel, verschillende landen in Afrika heb ik bezocht. Ook ben ik er een jaar tussenuit geweest om door Azië te fietsen.

Hier heb ik geleerd dat er vele wegen naar Rome leiden of lijden. Je kunt kiezen voor gemakkelijk of moeilijk. In de periode dat ik door een zware bevalling in een rolstoel zat en te maken kreeg met een depressie, heb ik geleerd hoe het is om hulp te vragen en verzorgd te worden.

Na veel strijd, vechten en trainen leerde ik samen met Herbalife te kiezen voor simpel en makkelijk. Daarmee heb ik geleerd hoe fijn het is om mensen te helpen met hun eetpatroon.

Ik leerde hoe je als NLP Practitioner je overtuigingen kon ombuigen.
Met gemak deed ik ook nog de NLP Master er achteraan.
De scheiding was een pittige, hiervan heb ik wel geleerd dat het vervelend is om iemand alles uit handen te nemen. Het zorgen werd overdreven zorgen, en dat is irritant.

De ongeneeslijke  DNA ziekte van mijn dochter  heeft mij bij Acces Consciousness gebracht. Ik zocht naar manieren om met haar ziekte om te gaan. Het is vreselijk onmenselijk. Ik zocht en vond een diepere betekenis, zodat ik ondanks, of misschien wel dankzij, toch een leven kan creëren wat ons vreugde en plezier geeft.

En zo komt alles bij elkaar.
Ik heb vrijheid, ik heb levenservaringen.
Door de keuzes, die ik gemaakt heb, weet ik vandaag dat alles, goed, slecht of anders, nu een bijdrage is voor mezelf en ook om jou te kunnen helpen.
Kies ook voor een leuk, plezierig, magisch leven!