Stel dat eten Liefde is?

Wat zou dat over jou onthullen?

Dat is een vraag die mij gesteld werd. En vraag die bij mij veel losmaakte in hoe ik over mezelf denk. En waarvan is mijzelf realiseerde dat de 2 bedrijven ( Gezonde Energie= voeding die je eet, Access Monique Dorsman= de voeding die je denkt) die ik nu heb, zo perfect bij elkaar horen en zo mooi samenwerken. Diep, diep dankbaar.

De afgelopen 5 jaar waren niet echt makkelijk.
En ik ben zo dankbaar dat al ruim 13 jaar geleden de producten van Herbalife op mijn pad zijn gekomen.
Dat ik ze gebruikt heb om mijn eetpatroon aan te vullen.
Echter de laatste 5 jaren hebben ze mij geholpen te overleven.
Ik kon even niet meer voor mezelf zorgen, stond in de overlevingsstand, regelen, organiseren. Dat resulteerde in snelle weliswaar gezonde happen. Echter door alle stress, zorgen, het maar door gaan, waren die happen veel te weinig in voedingsstoffen. Gelukkig heb ik mijn eetpatroon aangevuld met minimaal 2 Herbalife smoothies per dag. De ene keer met groente en de andere keer met fruit of met niks.
Vorig jaar kwam eindelijk de grote omslag in denken en voelen.
En nu deze vraag op mijn pad kwam realiseer ik mij, dat er totaal geen liefde voor mijzelf was.
Emoties at ik gewoonlijk weg met snoep of chips, of helemaal geen eten. Blijkbaar werkt het zo, geen liefde voor jezelf, dan voed je jezelf ook met voedsel wat niet lief is voor je lichaam.

Inmiddels heb ik de tools via Access Consciousness gevonden om met die emoties om te gaan.
Met uiteindelijk resultaat al 9 kilo vet lichter of te wel 10%, een broekmaat kleiner. Ik zit nu op maat 40, en dat is voor mij totaal onbelangrijk maar toch wel erg leuk te dragen.

Als ik in de spiegel kijk, zie ik weer stralende ogen, een vrolijk gezicht en niet meer de zorgen en het lijden.

Dus ook aan jou zou ik de vraag willen stellen:
Stel dat eten Liefde is?
Hoe ga jij om met eten?