Access® Bars Sessie

Acces® Bars sessie

Alles is energie. Zo ook je gedachten, emoties en je gevoelens. Op het moment dat jij gaat ervaren dat jij die gedachten, gevoelens of emoties BENT, dan gaat er iets mis. Je zal gaan merken dat je leven niet meer zo heerlijk, vrolijk en gemakkelijk is. Dit alles heeft te maken met je bewustzijn, wat neem je waar. Jij bent een oneindig wezen, en in deze realiteit heb je voor het lichaam gekozen wat je nu hebt.

Access Consciousness is lastig met het hoofd en het denken waar te nemen. Je hoofd wil met name dingen waar jij uiteindelijk niet blij van wordt, ja wellicht tijdelijk blij. Emotie eten is daar een mooi voorbeeld van. Je neemt een emotie waar, die voelt niet fijn, want die laat je voelen dat je het niet waard ben, dat anderen meer of minder krijgen, jij moet weer de rekening betalen. Omdat jij denkt dat de waarheid is, ga je zoetigheid eten om je weer goed te voelen. Helaas is dit van korte duur. De volgende dag voel je jezelf wellicht nog slechter.

En zo creëer je voor je zelf een bepaald patroon, die uiteindelijk in je lichaam zich manifesteert als symptomen die in deze realiteit ziekte word genoemd.

Echter de lichamelijke symptomen zijn slechts signalen van het lichaam, "he ik wil je wat vertellen" Door onbewust te zijn, maar door te lopen, rennen, en vliegen missen we deze boodschappen.

Met de Access Bars, ga je jezelf weer toegang geven tot dit bewust zijn en kun je jezelf genezen. Dit vergt oefening, bereid zijn het verkeerd te doen, en toch weer door te gaan.

Tijdens een sessie gaan we de stemmetjes die je telkens weer op het pad brengen wat je niet wilt, terug sturen naar waar ze vandaan komen. Met respect, zonder ruzie. Duidelijk maken dat ze niet meer gewenst zijn.

Het enige wat jij daar voor kan doen is, gaan liggen en af en toe Ja zeggen.

Zo eenvoudig kan het zijn.

 

In een privesetting, bij je thuis of bij mij in de praktijk, ga ik een uur met je aan de slag.

We starten met een korte intake, waarin je mag vertellen over je uitdagingen, wensen, lichamelijke klachten, waar je hoofd “vol” van is.
Ik ben geen dokter, ja ik heb een hele medische achtergrond, dus als ik vermoed dat je medische hulp nodig hebt zal ik je doorsturen naar je huisarts.

Tijdens de sessie lig je op een behandel/massage tafel of een lekkere stoel.
Trek makkelijke kleding aan, waarin je je prettig voelt.
Je mag praten tijdens de sessie. Het hoeft niet.

Als jij lekker ligt, je telefoon op stil staat, ga ik 32 drukpunten op je hoofd aanraken. Juist op die punten waar jij onbewust alle ballast hebt opgeslagen.

Pfffff heerlijk ontladen, genieten.
Na de sessie, kunnen we je ervaringen door spreken. Daarna ga je heerlijk  ontspannen naar huis.

Ik vraag voor een  sessie van 1 - 1 1/2 uur: 75 euro

Het is ook mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen. 3x een sessie voor 150 euro. Je kunt dan ook kiezen voor bv 2 maal de Access Bars en 1 keer een lichaamsproces

Resultaten zijn verschillend, de een vind het een heerlijke ontspanningsmassage, en de ander gaat met een licht ontspannen hoofd naar huis.

Als bonus geef ik je altijd zeker 2 tools mee, waarmee jezelf aan de slag kunt.
Ik vind het heerlijk om elke week een sessie te ontvangen, maar voel voor jezelf wat jou past. Je merkt het vanzelf wanneer je hoofd weer is vol gelopen.

Als tip geef ik mee, dat je ook kunt kiezen om een Access Bar class te volgen. Zodat je ook je kinderen of dierbaren een sessie kunt geven. Als je geeft ontvang je namelijk ook gelijk. Kijk voor meer details bij de Acces Bar class.

Lijkt mij heerlijk, neem zo snel mogelijk contact met mij op


    Ja, ik meld mij aan voor een class.Ja, mijn lichaam heeft behoefte aan een lichaamsproces.